Som jag nämnde på startsidan så kan man få något som heter Välkomstbonus när man spelar bingo online men det finns även andra bonusar man kan få.

En bonus på en bingosajt består oftast av pengar att spela för. Du får in dem på ditt konto som skapades när du registrerade dig som medlem på bingosajten. En Välkomstbonus brukar inte vara så mycket pengar, kanske 50 kronor men det kan räcka långt när det handlar om bingo eftersom att en bricka kan kosta så lite som en krona. Detta är alltså en bonus du får utan att själv sätta in några pengar. Du behöver bara registrera dig som medlem för att få den och sedan kan du spela för de pengarna på sajten. Denna bonus är till för nya spelare som vill prova på att spela just där och vill göra det gratis. Ett bra sätt för bingosajten att göra reklam för sig. Dock brukar man inte kunna ta ut några pengar på denna vinst innan man själv omsatt en del pengar på sajten.

En annan bonus som är den absolut vanligaste och som nästan alla bingosajter erbjuder är Insättningsbonusen. Den får du första gången som du sätter in pengar på ditt bingokonto. Oftast så matchar bingosajten din insättning med hundra procent vilket innebär att du kommer att ha dubbelt så mycket pengar som du satt in när du är klar. Alltså kan du spela dubbelt så mycket för samma pengar. På denna bonus är det dock alltid omsättningskrav, så innan du kan ta ut bonuspengarna från bingokontot måste du själv omsätta den summa du fått i bonus ett visst antal gånger. Dock tjänar man alltid på bonus eftersom att man får spela så mycket mer. Många bingosajter har även lojalitetsprogram, det innebär att du exempelvis kan samla poäng som du sedan kan omvandla till pengar att spela för eller mindre vinster. En del bjuder även in lojala spelare till en VIP-klubb där man får fler och mer exklusiva erbjudanden och kampanjer än som ”vanlig” medlem. Så det kan löna sig att spela mycket bingo på samma bingosajt.